Politie pakt koperdief en zoekt eigenaar

Normal politie

Maastricht - In de nacht van 25 op 26 november kreeg de politie melding van een mogelijke inbraak aan de Burgemeester Frans Cortenraadstraat in Gronsveld. Op de A2 in Maastricht kwam hen een bestelbus met Duits kenteken tegemoet gereden, waarvan de kentekenhouder al eerder was veroordeelt voor een vermogensdelict. De bestelbus kon vlak voor de A2-tunnel staande worden gehouden en bleek vol te liggen met vers geknipt en gestript koper. De bestuurder, een 33-jarige Duitser, is vervolgens aangehouden.

De politie Limburg komt graag in contact met de eigenaar van het koper, of met getuigen die iets hebben gezien of gehoord in de buurt van de Burgemeester Frans Cortenraadstraat in Gronsveld. Heeft u informatie dat de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

 

Adverteren op DeMaastrichtse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeMaastrichtse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Maastricht
03:10

15° C

Zwaarbewolkt

2.24 km/h

93%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief