Ernstige aanrijding tussen lijnbus en auto

Normal aangepastpolitieauto

Margraten - Rond 11.05 uur kregen de hulpdiensten melding van een ernstige aanrijding tussen een lijnbus met auto op de Rijksweg N278 bij Margraten. Zeven personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is voorlopig afgesloten naar aanleiding van de aanrijding.

Rond 11.05 uur kregen de hulpdiensten melding van een ernstige aanrijding tussen een lijnbus met auto op de Rijksweg N278 bij Margraten. In de auto zaten vier personen, twee raakten ernstig gewond en zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In de lijnbus zaten vermoedelijk vijftien personen, hiervan zijn vijf personen voor medische controle overgebracht naar het ziekenhuis. De hulp van een traumahelikopter met medische specialisten is ingeroepen.

De Rijksweg (N278) is voorlopig afgesloten voor hulpverlening en aansluitend onderzoek naar de toedracht. Hou hier rekening mee en volg aanwijzigingen ter plaatse op. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900 - 88 44.

Adverteren op DeMaastrichtse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeMaastrichtse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Maastricht
03:50

15° C

Zwaarbewolkt

2.24 km/h

93%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief