Eigenaar gestolen sieraden gezocht

Normal 20191105 gezocht
Afbeelding: Politie

Maastricht - In september zijn er foto’s vrijgegeven van sieraden die mogelijk afkomstig waren van inbraak of diefstal. De rechtmatige eigenaar heeft zich echter helaas nog niet gemeld. In overleg met het Openbaar Ministerie wordt nu dan ook het beeld van een sieraad vrijgegeven waar een duidelijke beeltenis van twee personen in verwerkt is. In verband met privacy is er in eerste instantie voor gekozen dit beeld nog niet vrij te geven.

Fouillering

De sieraden zijn medio augustus bij een fouillering aangetroffen. Daarbij ontstond het vermoeden dat de sieraden mogelijk afkomstig waren van een inbraak of diefstal. Door beelden van de sieraden vrij te geven, hoopt de politie in contact te komen met de rechtmatige eigenaren van deze juwelen.

Paarden

Veel van de sieraden hebben betrekking op paarden. Opvallend is een hangertje in de vorm van een hartje. Deze is op de achterkant voorzien van een paardenhoofd en een naam: Moonstar. Op de voorkant is het profiel van een man en vrouw gegraveerd. De vrouw heeft langer haar die ze in een schuine scheiding draagt. De man draagt een geruite blouse en een hoed. Het totaaloverzicht van alle aangetroffen sieraden vindt u hier.

Oproep

Herkent u de sieraden? Of heeft u een vermoeden van wie deze sieraden zouden kunnen zijn? Neem dan contact op via 0900 – 8844 of deel informatie via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Adverteren op DeMaastrichtse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeMaastrichtse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Maastricht
04:42

15° C

Zwaarbewolkt

2.24 km/h

93%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief