André Rieu kondigt tweede Vrijthof Weekend aan vanwege enorme vraag

Normal andrerieukingofwaltz
Afbeelding: Andre Rieu Groep

Tickets voor André Rieu's Vrijthof-concerten waren na slechts één uur uitverkocht. Daarmee verbrak Rieu een nieuw record; nog nooit eerder waren zijn openluchtconcerten in Maastricht concerten zo snel uitverkocht. Vanwege de enorme vraag worden er per direct 3 nieuwe concerten toegevoegd die plaats zullen vinden op 10, 11 en 12 juli 2020. Tickets en hotelarrangementen zijn verkrijgbaar via www.andrerieu.com

Momenteel is Rieu in Maastricht waar hij zich met zijn orkest voorbereidt op een tournee in November door Spanje en Portugal. In december is de eerste editie van ‘Kerst in Maastricht’ waarbij de maestro het MECC omgetoverd tot een heus winterwonderland. In deze prachtige setting kan het publiek helemaal in de kerststemming komen. Begin januari is traditioneel gereserveerd voor speciale nieuwjaarsconcerten in Ziggo Dome en Het Sportpaleis in Antwerpen.

Adverteren op DeMaastrichtse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeMaastrichtse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Maastricht
04:34

15° C

Zwaarbewolkt

2.24 km/h

93%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief