Aanhouding na opzettelijke aanrijding in Maastricht

Normal 19470431625 57374cab1a o

Maastricht - Een conflict tussen twee personen heeft maandagmiddag geresulteerd in een opzettelijke aanrijding. Een 27-jarige man uit Maastricht reed in op een 38-jarige man, eveneens uit Maastricht. De automobilist reed na de aanhouding door. De aangereden man is met diverse verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte heeft zich maandagavond zelf gemeld bij het politiebureau en is aangehouden.

De ruzie tussen de twee mannen speelde zich af op de Timorstraat in Maastricht. Rond 15.00 uur kreeg de politie de melding dat er sprake zou zijn van een aanrijding waarbij de automobilist de plek van het ongeval verliet. Later op de avond meldde de automobilist zich bij het politiebureau. Hij is aangehouden. De auto van de man is in beslag genomen.

Het is nog onbekend wat de aanleiding voor de ruzie is geweest. Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar. De politie onderzoekt de zaak.

Adverteren op DeMaastrichtse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeMaastrichtse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Maastricht
04:08

15° C

Zwaarbewolkt

2.24 km/h

93%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief