Verdachten aangehouden na mislukte vluchtpoging Akersteenweg Maastricht

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Vrijdagmiddag probeerden twee verdachten een aanhouding te ontwijken door pogen te vluchtten op het moment van de aanhouding. Beide verdachten zijn desondanks aangehouden. Bij het incident raakten twee politiemedewerkers lichtgewond.

Rond 15.00 uur wilde een onopvallende eenheid van de politie twee personen aanhouden in verband met een lopend onderzoek. Beide verdachten zaten op dat moment in een auto op de Dorpsstraat. Op het moment van de aanhouding probeerden de verdachten te vluchten. Ze reden de Akersteenweg op en kwamen in aanrijding met een vrachtauto om vervolgens tegen een verkeerslicht tot stilstand te komen. Beide verdachten, een man en een vrouw, zijn aangehouden. De man liep raakte bij het incident gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De betrokken agenten zijn eveneens ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Ze raakten lichtgewond bij het incident. De vrouwelijke verdachte is overgebracht naar het politiebureau. (De personalia van beide verdachten zijn op dit moment nog niet bekend.)

 

Adverteren op DeMaastrichtse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeMaastrichtse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Maastricht
03:58

15° C

Zwaarbewolkt

2.24 km/h

93%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief