Geen resultaat zoekactie stoffelijk overschot Tanja Groen

Normal politievoertuigen amsterdam
Afbeelding: Wikimedia

Maastricht - De zoekactie naar het stoffelijk overschot van de in 1993 verdwenen Tanja Groen is zonder resultaat gebleven.

De politie startte woensdagochtend met een zoekactie op een begraafplaats in de Maastrichtse wijk Heugem. Dit naar aanleiding van informatie die door het cold case team is ontvangen. Nadat deze nieuwe informatie verder onderzocht was, ontstond het vermoeden dat het stoffelijk overschot van Tanja Groen mogelijk begraven was in een graf op de begraafplaats van de Katholieke Kerk Heugem. De politie heeft het graf onderzocht, helaas zonder resultaat.

Afronding en herstel

De forensische werkzaamheden aan het graf zijn in de loop van woensdagavond afgerond. Het geopende graf is weer dicht gemaakt en de grafsteen wordt zo snel mogelijk opnieuw geplaatst. De begraafplaats, die afgesloten was, is ook weer toegankelijk voor bezoekers.

Adverteren op DeMaastrichtse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeMaastrichtse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Maastricht
11:21

15° C

Zwaarbewolkt

2.24 km/h

93%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief